Soccer AM on Twitter

Spare a thought for the person sat in this seat at Old Trafford tonight 😂🌧 https://t.co/057xbupHyv

Tribune Old Trafford deels onder water na storm

Supporters van Manchester United keken lange tijd uit naar de derby met City, maar vanavond zullen enkelen geen fijne avond hebben. Vanwege een storm is er in het dak van een tribune een lek ontstaan en daardoor stroomt er veel regenwater op de stoeltjes. 

Een paraplu zal niet helpen. Het lek ontstond enkele uren voor de start van het duel. Voor de desbetreffende fans is het te hopen dat het euvel nog voor de wedstrijd wordt opgelost. 

City kan bij een zege een grote slag slaan in de strijd om de titel. ManUnited moet winnen om uitzicht te houden op de vierde plek, die goed is voor een plek in de Champions League. De derby begint om 21.00 uur. 

Volledig scherm
© Getty Images
Volledig scherm
© AP
Volledig scherm
© Getty Images
Volledig scherm
© Getty Images
Volledig scherm
© Getty Images
  1. Sunderland-keeper Ruiter kijkt uit naar finale op Wembley: ‘Onze fans verdienen promotie’
    Interview

    Sunderland-kee­per Ruiter kijkt uit naar finale op Wembley: ‘Onze fans verdienen promotie’

    De Amsterdamse doelman Robbin Ruiter (32) maakte in de zomer van 2017 transfervrij de overstap van FC Utrecht naar Sunderland. Met de zesvoudig kampioen van Engeland degradeerde Ruiter vorig seizoen naar de League One, maar komende zondag kunnen The Black Cats terugkeren naar het Championship als op Wembley wordt gewonnen van Charlton Athletic. ,,De trouwe fans van deze club verdienen promotie.”