Beeld uit de presentatie van Topicus en het college van B en W van vorig jaar. Concretere tekeningen moeten nu volgen, aldus de Deventer politiek.
Volledig scherm
PREMIUM
Beeld uit de presentatie van Topicus en het college van B en W van vorig jaar. Concretere tekeningen moeten nu volgen, aldus de Deventer politiek. © Anke Arts

40 meter hoge Topicus-toren met appartementen aan rand Deventer binnenstad wankelt

pollHet is de vraag of Topicus, het wereldwijd opererende ict-bedrijf uit Deventer, aan de rand van de binnenstad een toren van 40 meter hoog mag bouwen. De gemeenteraad wil eerst tekeningen zien om te kunnen beoordelen hoe dat uitpakt aan de rand van het centrum. 

 1. Timon (23) uit Diepenveen is de Mark Rutte onder de studenten: jonge ‘premier’ wil nuchtere Sallandse politiek
  PREMIUM

  Timon (23) uit Diepenveen is de Mark Rutte onder de studenten: jonge ‘premier’ wil nuchtere Sallandse politiek

  Timon Metz (23), geboren en getogen in Diepenveen, is verkozen tot minister-president van het eerste Nederlandse studentenkabinet. Metz en zijn ministersploeg, bestaande uit andere studenten, gaan een rol spelen bij de vorming van het échte kabinet, direct na de Kamerverkiezingen. Met ’s lands echte leider, Mark Rutte, sprak Metz al en stelde hem meteen maar een prikkelende vraag. ,,Wat is nou een goed moment om te stoppen als minister-president?”
 1. Dit is waarom er massaal bomen gekapt worden
  Play

  Dit is waarom er massaal bomen gekapt worden

 2. Auto slaat meerdere keren over de kop en eindigt in sloot
  Play

  Auto slaat meerdere keren over de kop en eindigt in sloot