Het vuurwapen bleek nep te zijn.
Volledig scherm
PREMIUM
Het vuurwapen bleek nep te zijn. © NS Veiligheid & Service

Almeloër (15) betrapt op station Deventer met wapens op zak

Toen beveiligers van de NS hem om zijn vervoersbewijs vroegen, werd een 15-jarige jongen in de trein ineens heel onrustig. Later werd duidelijk waarom. Op het station van Deventer trok hij zijn jas omhoog en bleek hij wapens in zijn broek te hebben. 

Een conducteur van de NS sprak de jongen gisteravond aan in de trein die vanuit Almelo op weg was naar Deventer. Hij bleek geen geldig vervoersbewijs bij zich te hebben en wilde ook geen identiteitsbewijs laten zien. Veiligheidsmedewerkers van de NS werden ingeschakeld om de jongen hierop aan te spreken. De medewerkers schrijven op social media dat de jongen steeds onrustiger werd toen zij hem vertelden dat ze buiten op het station verder zouden praten.

  1. Angstige Anne (26) uit Diepenveen met rest bemanning MS Zaandam weer de oceaan opgestuurd
    PREMIUM
    video

    Angstige Anne (26) uit Diepenveen met rest bemanning MS Zaandam weer de oceaan opgestuurd

    Het drama waar Anne Weggeman uit Diepenveen in terecht is gekomen is nog niet ten einde. Met het afmeren van het schip de MS Zaandam had het 26-jarige bemanningslid hoop het coronaverdriet achter zich te kunnen laten en terug te keren naar Nederland. ,,Na acht uur moesten ze echter Fort Lauderdale weer verlaten en voor anker gaan in internationale wateren. De bemanning mocht niet van boord. En wat hierna? Niemand weet het”, zegt vader Arthur Weggeman, die zich enorm ergert aan alle onduidelijkheid die geschapen wordt door de overheden en exploitant Holland America Line.