https://www.destentor.nl/video/nk-droneracen-diepenveen~p99767 https://vms.mychannels.com/productions/99767/edit

Andreas Klein kwalificeert zich in Diepenveen voor WK Drone Racen

Dit weekend was het dorpsfeest in Diepenveen het toneel van het NK drone racen. Tevens was deze competitie een mogelijkheid voor de drone racers om zich te kwalificeren voor het WK. De eerste dag werd gestreden om door te dringen tot de top 32. Zondag vocht deze top het onderling uit met als uiteindelijke winnaar Andreas Klein (foto). 

Volledig scherm
De kampioen Andreas Klein strijdt tijdens de kwalificatieronden om de snelste tijd. © FOTO HISSINK
 1. Insecten eten? Onze Angelique neemt de proef op de som en laat zich verrassen
  PREMIUM
  video

  Insecten eten? Onze Angelique neemt de proef op de som en laat zich verrassen

  Wat ga ik eten? Insecten? Zonder uitzondering kijken mensen me verbijsterd of zelfs meewarig aan. Insecten? Vrijwillig? Ja, echt dus. Misschien juist wel omdat ik het doodeng vind. En in het buitenland de eettentjes niet altijd vertrouw. Maar Berry Steenbruggen is een bekende Deventenaar. Als hij vraagt wie met hem insecten wil proberen, vrees ik dat dit mijn uitgelezen kans is. Als twee miljard mensen op deze wereld met enige regelmaat insecten eten, dan zal het toch niet zo vreselijk zijn?
 2. Hoe opiniepeiler Maurice de Hond steeds weer in Deventer moordzaak duikt: ‘Louwes interesseert me niet’
  PREMIUM

  Hoe opiniepei­ler Maurice de Hond steeds weer in Deventer moordzaak duikt: ‘Louwes interes­seert me niet’

  Niemand is zo overtuigd van de onschuld van de veroordeelde Ernest Louwes in de Deventer moordzaak als Maurice de Hond (71). Veroordeeld voor smaad, maar hij gaat onverminderd door. Met ‘nieuw ontlastend bewijs’. Waarom zet de Amsterdamse opiniepeiler jaar in jaar uit zijn carrière op het spel om de Deventer moordzaak? ,,De geschiedenis heeft mij geleerd wat het is om te leven in een staat zonder rechtsorde. Louwes interesseert me niet.”