Anita Witzier was begin dit jaar op bezoek bij woonzorgcentrum Humanitas in Deventer voor het programma 'Anita wordt opgenomen'. De uitzending is vanavond om 21.15 uur te zien op NPO 1.
Volledig scherm
PREMIUM
Anita Witzier was begin dit jaar op bezoek bij woonzorgcentrum Humanitas in Deventer voor het programma 'Anita wordt opgenomen'. De uitzending is vanavond om 21.15 uur te zien op NPO 1. © KRO-NCRV

Anita Witzier bij Humanitas in Deventer maakt de tongen los: ‘Mooi, zoals het leven is’

Het programma ‘Anita wordt opgenomen’ bij Woonzorgcentrum Humanitas uit Deventer maakt bij de kijkers de tongen los. Al tijdens de uitzending klinken er via social media tal van positieve reacties. ‘Dit is mooi, zoals het leven is!’, ‘Mooi ontroerend programma. Met zoveel liefde’ en ‘Pfff ik jank wat af!’.

  1. ’t Dijkhuis in Bathmen test ‘als enige in Nederland’ nieuwe techniek om corona buiten de deur te houden
    PREMIUM

    ’t Dijkhuis in Bathmen test ‘als enige in Nederland’ nieuwe techniek om corona buiten de deur te houden

    Bij de receptie van woon-, zorg- en dienstencentrum ’t Dijkhuis in Bathmen staat een slanke zuil met daarop een zwart kastje. Erboven hangt een briefje: ‘Temperatuurmeter, zet uw bril af en kijk midden in het zwarte ronde oog’. Het is een test in de strijd tegen het coronavirus dat in het dorp flink huishoudt. De geheel contactloze thermometer staat nog nergens anders in Nederland.