Op de Welle, waar de Boekenmarkt hoogtij viert en bijna alle parades van Deventer op Stelten langskomen, neemt Anjo de Bont afscheid van haar evenementen.
Volledig scherm
PREMIUM
Op de Welle, waar de Boekenmarkt hoogtij viert en bijna alle parades van Deventer op Stelten langskomen, neemt Anjo de Bont afscheid van haar evenementen. © Ronald Hissink

Anjo de Bont, vrouw achter Deventer op Stelten, neemt afscheid van de ‘leukste baan’

Anjo de Bont, de vrouw die alle acts van Deventer op Stelten bekeek voordat ze naar Deventer gehaald werden, stopt. ,,Dit is de leukste baan”, zegt ze hartstochtelijk. Om meteen te vervolgen: ,,Het is geen baan. En juist daarom heb ik de knoop doorgehakt. Ik ben 52. Het festival staat. Ik kan wat anders gaan doen.”

  1. Blitse elektrische wagens overtuigen twijfelaars op speciale proefdag in Zutphen: ‘Nu m’n man nog’
    PREMIUM
    VIDEO

    Blitse elektri­sche wagens overtuigen twijfe­laars op speciale proefdag in Zutphen: ‘Nu m’n man nog’

    Wel oren naar elektrisch rijden, maar is de aanschaf van een duurzame auto ver weg? Speciaal voor twijfelaars en belangstellenden was er zaterdag in Zutphen een E-Experience Day. Dé gelegenheid om een proefritje te maken in elektrische auto’s van allerlei merken én de kans om al je vragen te stellen over elektrisch rijden. De Stentor maakt ook een proefritje en is niet de enige. ,,Ik had niet verwacht dat een elektrische auto zo snel zou optrekken.”