Op de Welle, waar de Boekenmarkt hoogtij viert en bijna alle parades van Deventer op Stelten langskomen, neemt Anjo de Bont afscheid van haar evenementen.
Volledig scherm
PREMIUM
Op de Welle, waar de Boekenmarkt hoogtij viert en bijna alle parades van Deventer op Stelten langskomen, neemt Anjo de Bont afscheid van haar evenementen. © Ronald Hissink

Anjo de Bont, vrouw achter Deventer op Stelten, neemt afscheid van de ‘leukste baan’

Anjo de Bont, de vrouw die alle acts van Deventer op Stelten bekeek voordat ze naar Deventer gehaald werden, stopt. ,,Dit is de leukste baan”, zegt ze hartstochtelijk. Om meteen te vervolgen: ,,Het is geen baan. En juist daarom heb ik de knoop doorgehakt. Ik ben 52. Het festival staat. Ik kan wat anders gaan doen.”

  1. Voor kerst meer duidelijkheid over nieuw poppodium Deventer Burgerweeshuis
    PREMIUM

    Voor kerst meer duidelijk­heid over nieuw poppodium Deventer Burgerwees­huis

    Er komt nog voor de jaarwisseling meer duidelijkheid over de haalbaarheid van een nieuw poppodium in Deventer. Een meerderheid van de gemeenteraad wil dat het Burgerweeshuis minder lang in onzekerheid zit over haar toekomst. De politiek wil bovendien dat het college van burgemeester en wethouders de ontwikkelmogelijkheden opnieuw vaststelt voor het Haveneiland, met ruimte voor bedrijvigheid, maar ook wonen, werkplekken en bijvoorbeeld een poppodium.