Bas Vlieg is er van overtuigd dat er vanaf de spoorbrug in Deventer bewust een steen op zijn auto is gegooid. ,,Ik hoop dat het een groepje is geweest, zodat er uiteindelijk wel iemand gaat praten."
Volledig scherm
PREMIUM
Bas Vlieg is er van overtuigd dat er vanaf de spoorbrug in Deventer bewust een steen op zijn auto is gegooid. ,,Ik hoop dat het een groepje is geweest, zodat er uiteindelijk wel iemand gaat praten." © Rob Voss

Bas (39) uit Deventer schrikt zich rot van enorme knal op zijn autodak, ‘doe aangifte poging doodslag’

Het was een ‘megaknal’ die hij op zijn auto naast het open dakraam hoorde. Bas Vlieg (39) uit Deventer beseft later pas dat het een grote steen moet zijn geweest. Naar beneden gegooid vanaf de spoorbrug. ,,Als dat ding een centimeter of tien meer naar het midden was gevallen, had ik hem op mijn hoofd gehad en dit misschien niet kunnen navertellen.”

  1. Meerpalen in Deventer, ruw hout in Raalte en bankjes in Zutphen: zo schermen de cafés hun terras af
    PREMIUM

    Meerpalen in Deventer, ruw hout in Raalte en bankjes in Zutphen: zo schermen de cafés hun terras af

    De terrassen zien er steeds mooier uit. Waar in eerste instantie de horeca houtje-touwtje oplossingen bedacht om één ingang voor het terras te creëren, komen er nu steeds chiquere afzettingen. De terrassen zijn helemaal coronaproof. Sterker nog: het zou wat betreft veel horecamensen wel zo mogen blijven. De nieuwe maatregel dat mensen een vaste plek moeten krijgen op het terras is daarmee een fluitje van een cent geworden.