BMW botst op betonnen brugpijler in Deventer

VideoDe bestuurder van een BMW i3 is zaterdagochtend rond 5.15 uur hard met zijn auto tegen een betonnen pijler van de Wilhelminabrug gereden. De automobilist raakte niet gewond, maar is voor verhoor en verder onderzoek wel meegenomen naar het politiebureau.

Het eenzijdige ongeval vond plaats op de kruising van de Welle met het Pothoofd in Deventer. De BMW i3 kwam vanaf de Welle en reed richting de A1. 

De bestuurder was na een lichte bocht tegen het verkeerslicht op de middengeleider geknald, achterwaarts doorgeschoten en hard tot stilstand gekomen tegen de brugpijler.

Flink beschadigd

De auto is flink beschadigd geraakt door de crash. Het verkeerslicht is van de paal afgereden en wordt zo snel mogelijk hersteld. De brugpijler heeft geen zichtbare schade.

Tijdens de afhandeling van het ongeval was het Pothoofd afgesloten in de richting van de A1. Verkeer werd door de politie omgeleid.

Volledig scherm
De BMW die in de vroege zaterdagochtend op een betonnen brugpijler botste in Deventer. © Rens Hulman
  1. Sophie (18) zat op ‘magisch’ Iers privé-eiland waar nu 23.000 mensen willen werken
    PREMIUM

    Sophie (18) zat op ‘magisch’ Iers pri­vé-ei­land waar nu 23.000 mensen willen werken

    ’s Ochtends wakker worden op je eigen eiland met een prachtig uitzicht over groene velden en de ruige Atlantische Oceaan. Dat droombeeld veroorzaakte afgelopen week een storm aan sollicitaties bij de eigenaren van het eiland Great Blasket. Ruim 23.000 mensen willen het idyllische stukje Ierland wel beheren. Niet zo gek, vindt Sophie van Meeteren (18) uit Deventer. Ze werkte afgelopen zomer op het eiland en is lyrisch: ,,Je doet echt een stap terug in de tijd.’’