Uitslaande woningbrand aan Levensboomdpad in Deventer
Volledig scherm
PREMIUM
Uitslaande woningbrand aan Levensboomdpad in Deventer © Rens Hulman

Brandstichter Levensboompad Deventer heeft celstraf uitgezeten

De bewoner die brand heeft gesticht in zijn appartement aan het Levensboompad in Deventer is veroordeeld tot een gevangenisstraf van 548 dagen, waarvan 365 voorwaardelijk. Het onvoorwaardelijke deel, 183 dagen, heeft hij in voorarrest uitgezeten.

 1. Vlak na Say Yes to the Dress krijgt kleuterjuf Fianne uit Deventer enorme klap: ‘Alles ging goed, tot de 20 wekenecho...’
  PREMIUM

  Vlak na Say Yes to the Dress krijgt kleuterjuf Fianne uit Deventer enorme klap: ‘Alles ging goed, tot de 20 wekenecho...’

  Kleuterjuf Fianne Put uit Deventer was vorige week te zien in het TLC-programma Say Yes to the Dress. En dat was best pittig om te kijken, want sinds de opnames vorig jaar november hebben zij en haar vriend, Marvin Hendriks, flink wat voor de kiezen gekregen. ,,Je moet altijd een naar verhaal hebben om met dit soort programma’s mee te doen. Dat hebben wij ook’’, vertelt ze openhartig.
 2. Deventer moeder baalt van rit naar speciaal onderwijs, volgens taxibedrijf loopt leerlingenvervoer gesmeerd
  PREMIUM

  Deventer moeder baalt van rit naar speciaal onderwijs, volgens taxibe­drijf loopt leerlingen­ver­voer gesmeerd

  Haar zoontje (8) gaat met lood in de schoenen het busje in, voor het dagelijkse vervoer naar de speciaal onderwijsschool in Deventer. Moeizame communicatie met de chauffeur, die niet zou ingrijpen tegen pesten, het busje dat al eens veel te laat kwam. Moeder Miranda de Jager heeft er geen meer vertrouwen in en wil een alternatief. De gemeente, eindverantwoordelijk, kijkt op van het verhaal en meldt dat er eigenlijk geen problemen zijn met leerlingenvervoer in Deventer.