Randy Bisschop (links) werkte afgelopen december nog samen met onder meer Jelmer Clemenkowff van Barstories bij de voorbereidingen voor het gezamenlijke Demtah oudjaarsfeest online in de loods van Bekedam van de Alm, de Bisschop en ZUS.
Volledig scherm
PREMIUM
Randy Bisschop (links) werkte afgelopen december nog samen met onder meer Jelmer Clemenkowff van Barstories bij de voorbereidingen voor het gezamenlijke Demtah oudjaarsfeest online in de loods van Bekedam van de Alm, de Bisschop en ZUS. © FOTO HISSINK

Café Bisschop krijgt online hoop bagger van anti-test-activisten over zich heen: ‘Onbegrijpelijk dat wij nu zo op de korrel worden genomen’

De enorme hoop bagger die Rhandy Bishop de afgelopen twee dagen over zich heen kreeg na de aankondiging van de ‘Welcome Back Party’ overrompelde de Deventer horecaman compleet. „Wij zijn de afgelopen twee dagen overladen met negatieve berichten van mensen die  het niet eens zijn met het testbeleid.”

  1. Eigenaren Meadow op het Deventer Stadsstrand houden hun hart vast: ‘We slapen hier en blijven water wegpompen’
    PREMIUM

    Eigenaren Meadow op het Deventer Stads­strand houden hun hart vast: ‘We slapen hier en blijven water wegpompen’

    Het is een kwestie van pompen of verzuipen. Letterlijk. Want als ze de strijd van het water verliezen, dan is het horeca-avontuur voor eigenaren Koos en Evelien Janssen van Meadow op het Deventer Stadsstrand voorbij. Met een soort muur van bigbags vol met zand om hun horecapaviljoen proberen ze hun zaak te redden. ,,We zijn drie jaar geleden begonnen. Al twee jaar hebben we te maken met corona en dan nu dit.”