De eindstand van de kika-run die nooit gelopen werd: 43.985 euro. Henk Vrielink (r), oud voorzitter van winkeliersvereniging Colmschate, reikt de cheque uit aan Rien Schimmel (l), ambassadeur van KiKa.
Volledig scherm
PREMIUM
De eindstand van de kika-run die nooit gelopen werd: 43.985 euro. Henk Vrielink (r), oud voorzitter van winkeliersvereniging Colmschate, reikt de cheque uit aan Rien Schimmel (l), ambassadeur van KiKa. © Kika

De opbrengst van ‘Colmschate loopt voor KIKA’ die nooit gelopen werd: 43.985 euro

Kent u die mop van Colmschate loopt voor Kika? Precies, die ging niet door. Toch is het gelukt om bijna 44.000 euro op te halen. Hoe heeft oud-voorzitter van de winkeliersvereniging, Henk Vrielink, dat voor elkaar gekregen?

  1. Gigantische ‘wall of fame’ naast Adelaarshorst onthuld: ‘256 vierkante meter emotie’
    PREMIUM
    Met video

    Giganti­sche ‘wall of fame’ naast Adelaars­horst onthuld: ‘256 vierkante meter emotie’

    Het stadionplein bij De Adelaarshorst in Deventer heeft een enorme oppepper gekregen met de onthulling van de Wall of Fame. Maar liefst 45 clubiconen van voetbalclub Go Ahead Eagles sieren het voorheen saaie en volgens sommigen lelijke kantoorgebouw Larenstein naast het stadion. De fotogalerij is vanavond vlak voor de start van de competitiewedstrijd van Go Ahead Eagles tegen Feyenoord onthuld.