Samen met Cora Mossel (l), voorzitter van Belangenvereniging Bathmen, Daan Nikkels, Thijs Krijgsman en Silla Koops (werkgroep Bathmen 2035) is Henk Nikkels (r) de schakel geweest tussen Bathmen en Stichting Stimuland.
Volledig scherm
PREMIUM
Samen met Cora Mossel (l), voorzitter van Belangenvereniging Bathmen, Daan Nikkels, Thijs Krijgsman en Silla Koops (werkgroep Bathmen 2035) is Henk Nikkels (r) de schakel geweest tussen Bathmen en Stichting Stimuland. © Liselotte Kolthof

De toekomst van Bathmen uitgestippeld: moderne sporthal, nieuw dorpsplein en extra huizen

Het dorp Bathmen staat de komende jaren voor miljoenen aan nieuwbouw te wachten.  Zo gaat woon-, zorg- en dienstencentrum ‘t Dijkhuis op de schop, komt er een moderne sporthal en extra woningen. De toekomstvisie is uitgestippeld door een aantal dorpsbewoners zelf. Henk Nikkels is een van hen en vertelt wat de toekomst Bathmen brengt.

 1. Rit vanuit Deventer was voor niets voor V.: ‘Ik ben niet meer zoals vroeger, ik heb geen agenten beledigd’
  PREMIUM

  Rit vanuit Deventer was voor niets voor V.: ‘Ik ben niet meer zoals vroeger, ik heb geen agenten beledigd’

  Eigenlijk heeft Christian V. geen tijd om helemaal vanuit Deventer naar Breda te reizen om zich te verantwoorden voor de politierechter. Hij had zich er allang met 750 euro boete vanaf kunnen maken en dan was hij overal vanaf geweest. En toch staat hij nu in de rechtszaal in Breda. ,,Het gaat me niet om het geld. Ik wil laten zien dat ik niet meer ben zoals vroeger, zo is het niet gegaan”, wil hij over de beschuldiging van het beledigen van agenten in Tilburg kwijt.
 1. Weet Jesse Klaver wel wie onze bondscoach is?
  Play
  Van Torentje naar Torentje

  Weet Jesse Klaver wel wie onze bondscoach is?

 2. De Jonge: Op korte termijn weinig versoepelingen mogelijk
  Play

  De Jonge: Op korte termijn weinig versoepe­lin­gen mogelijk