Volledig scherm
Het stuk van de Vaassenseweg tussen de Geerstraat en de Bekendijk is van 7 tot 13 december dagelijks afgesloten van zeven tot vijf. © Google Street View

Deel Vaassenseweg Terwolde volgende week afgesloten vanwege knotten van wilgen

Een stuk van de Vaassenseweg (de N792) in Terwolde is volgende week afgesloten. De provincie Gelderland gaat van maandag 9 tot vrijdag 13 december op het gedeelte tussen de Geerstraat en Bekendijk wilgen knotten.

Het wegvak is dagelijks afgesloten van 7.00 tot 17.00 uur. Het verkeer wordt omgeleid via de Veluwsedijk, Beneden Kruisweg en de Middendijk. Het fietspad blijft open voor de fietsers, hulpdiensten en de aanwonenden. 

Tussen de Geerstraat en Bekendijk staan aan de westzijde van de weg 70 wilgen. Het knotten van de bomen is nodig omdat de gezondheid van deze wilgen matig tot slecht is.

  1. Tientallen gekkies strijden om het World Open Amateur Ping Pong Championship bij Burnside in Deventer
    PREMIUM

    Tientallen gekkies strijden om het World Open Amateur Ping Pong Champions­hip bij Burnside in Deventer

    Een tot pingpongarena omgebouwde skatebaan. Vanavond strijden zeventig tafeltennissers om het World Open Amateur Ping Pong Championship in het pand van Burnside in Deventer. ,,Tafels. Biertje erbij. En dan de finale als in zo’n arena. Iedereen er schreeuwend omheen.’’ Op voorhand al een doorslaand succes. Tafeltennisvereniging Swift heeft acuut de inschrijving gestopt, omdat er te veel mensen mee wilden doen.