Volledig scherm
PREMIUM
Team Sunweb, een van de toploegen die mogelijk vanaf 2020 in Deventer te zien. Als Deventer tenminste het decor wordt voor het nieuwe WK tijdrijden voor merkploegen (mannen en vrouwen). © photo: Cor Vos

Deventer blijft voor organisatie WK-
kandidaat ondanks ophef en geblunder

Het geblunder met een uitgelekte concept-begroting en politieke ophef rond het WK tijdrijden voor merkenteams is voor de organisatie achter het evenement geen reden om te twijfelen aan de Deventer kandidatuur. 

Dat zegt Iwan Spekenbrink, ploegleider van Team Sunweb en één van de initiatiefnemers om het WK naar Deventer te halen. De kandidatuur blijft volgens hem gewoon overeind staan.

  1. Woningbouwcorporaties willen huurhuizen verduurzamen in plaats van belasting betalen

    Woningbouw­cor­po­ra­ties willen huurhuizen verduurza­men in plaats van belasting betalen

    Woningbouwcorporaties uit de wijde regio hebben in Den Haag geprotesteerd tegen de Verhuurdersheffing. De belasting die het Rijk heft over sociale woningen steken de verhuurders liever in verduurzaming van hun huizen en het om laag brengen van woonlasten van hun huurders. Alleen al in de Stedendriehoek gaat het om 71 miljoen dat geinvesteerd zou kunnen worden in de komende twee jaar. Ook corporaties uit Salland en Zwolle zijn naar Den Haag afgereisd om de eigen plannen te presenteren.