Ayhan Sahin in zijn onlangs geopende Club Chicago.
Volledig scherm
PREMIUM
Ayhan Sahin in zijn onlangs geopende Club Chicago. © Ronald Hissink/archief

Deventer horecamagnaat Sahin in conflict met Belastingdienst, zaken gaan wel open

Problemen voor de Deventer horecaman Ayhan Sahin? Sahin, die tal van zaken heeft aan de Brink, ligt in de clinch met de Belastingdienst, die eind vorige week een of meerdere zaken op slot zou hebben gegooid. Sahin wil daar niet op ingaan. Wel meldt hij dat de situatie inmiddels zo is dat hij woensdag de deuren van zijn zaken kan openen.

0 reacties

 1. Ontgoocheling bij Voorwaarts en Holten na spektakelstuk met 14 treffers tegen Orderbos gedegradeerd
  PREMIUM
  nacompetitie apeldoorn/deventer

  Ontgooche­ling bij Voorwaarts en Holten na spektakel­stuk met 14 treffers tegen Orderbos gedegra­deerd

  Dinsdag werd er al een start gemaakt met de nacompetitie, maar dit weekend barst het pas echt los. Het is onmogelijk om er een wedstrijd uit te pikken, want overal staat de druk er volledig op. Winnen is doorgaan, verliezen is einde seizoen, zonder promotie, of - erger nog - met degradatie. Benieuwd naar de uitslagen, doelpuntenmakers en verslagen van de clubs die in actie kwamen? Je vindt ze in dit overzicht.
  Deventer
 2. Overleeft horeca-tycoon Ayhan Sahin met alle zaken in Deventer en Zutphen? ‘Illegaal open, geen denken aan’
  PREMIUM

  Overleeft horeca-ty­coon Ayhan Sahin met alle zaken in Deventer en Zutphen? ‘Illegaal open, geen denken aan’

  Corona trekt een zware wissel op de horeca. Hoe vergaat het eigenlijk de veelbesproken Ayhan Sahin, die een imperium aan horecazaken opbouwde in Deventer en Zutphen? Het valt niet mee, maar hij verwacht dat al z'n zaken het overleven. Sterker: de horeca-tycoon heeft de nieuwe Club Chicago in de startblokken staan én kondigt een volgende overname aan op de Deventer Brink. ,,Deze tijd biedt ook kansen.”