Bij het Borgelerbad komen drie padelbanen.
Volledig scherm
PREMIUM
Bij het Borgelerbad komen drie padelbanen. © gratis

Deventer krijgt drie padelbanen bij Borgelerbad: ‘Hopelijk in november spelen’

De vergunning is rond. Bij zwembad het Borgelerbad in Deventer komen drie padelbanen. Eigenaar Bob Dubbe hoopt dat er in november gespeeld kan worden.

 1. Zorgen over aanlichten panden rond Grote Kerkhof in hartje Deventer: ‘Het moet geen circus worden’
  PREMIUM

  Zorgen over aanlichten panden rond Grote Kerkhof in hartje Deventer: ‘Het moet geen circus worden’

  De herinrichting van het Grote Kerkhof en de Stromarkt, twee pleinen in het stadshart van Deventer, is een stap dichterbij. De planadviesraad, een onafhankelijke commissie die de gemeente Deventer adviseert over bouwplannen, is akkoord met het definitief ontwerp. Alleen bij het aanlichten van allerlei panden rondom de pleinen worden nog vraagtekens geplaatst: ,,Het moet niet te veel worden.”
 2. Justitie wil geld zien van vermeende leiders drugslab-bende uit Deventer en Zwolle
  PREMIUM

  Justitie wil geld zien van vermeende leiders drugslab-ben­de uit Deventer en Zwolle

  De drie vermeende leiders van een drugslab-bende die opereerde in Oost- en Noord- Nederland moeten hun criminele winsten terugbetalen, als het aan justitie ligt. Het gaat om Tonie M. (34) uit Deventer, Danny H. (33) uit Zwolle en Frank S. (32) uit Rheden. Zij zouden de kopstukken zijn van een groep van dertien mannen die zich bezighielden met de productie van amfetamine of de voorbereiding daarvan in Deventer, Didam, Borculo, Ede en het Groningse Wildervank.