Het paasvuur in Schalkhaar in 2017
Volledig scherm
PREMIUM
Het paasvuur in Schalkhaar in 2017 © Angelique Rondhuis

Deventer springt coulant om met aanvragen voor evenementen: ‘We snakken er allemaal naar’

De evenementenkalender van Deventer is voor 2021 ingevuld zoals voor elk jaar. Evenementenorganisatoren vragen zich echter ondertussen af hoe kort ze van te voren hun vergunning nog kunnen aanvragen. De gemeente Deventer wil daar coulant mee omgaan: ,,We doen wat mogelijk is. Iedereen snakt naar evenementen.”

 1. Glenn en Samantha uit Deventer werden verrast tijdens bevalling: ‘Dit had de verloskundige nog nooit meegemaakt’
  PREMIUM
  video

  Glenn en Samantha uit Deventer werden verrast tijdens bevalling: ‘Dit had de verloskun­di­ge nog nooit meegemaakt’

  Twee onafhankelijke echoscopisten hadden gekeken en twee keer kregen Samantha Boerkamp (27) en Glenn Minnes (31) hetzelfde te horen: ze zouden een jongetje krijgen. De verloskundige kwam vorige week dinsdag dan ook met een totale verrassing: het geboren kindje bleek een meisje. Ruim een week later is de familie nog altijd beduusd, maar vooral heel gelukkig.
 2. Mag een zorgverzekeraar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

  Mag een zorgverze­ke­raar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

  Over wat er wel en wat er niet gedekt wordt door de zorgverzekering bestaan veel misverstanden. En hoewel je misschien niet altijd zin hebt om dat tot op de bodem uit te zoeken, kan je veel geld besparen door dat wel te doen. Vergelijkingssite Independer liet onafhankelijk onderzoek uitvoeren naar de belangrijkste misverstanden, deze keer: mag een zorgverzekeraar je weigeren voor de basisverzekering vanwege een slechte gezondheid?