Screenshot, vorige maand. Aan de Brinkgreverweg heeft een bewoner zijn woning laten blurren. Beeld vanaf de kruising Van Oldenielstraat, Raalterweg, Brinkgreverweg en Henri Dunantlaan. Deze beelden zijn vanaf nu niet meer publiek toegankelijk.
Volledig scherm
PREMIUM
Screenshot, vorige maand. Aan de Brinkgreverweg heeft een bewoner zijn woning laten blurren. Beeld vanaf de kruising Van Oldenielstraat, Raalterweg, Brinkgreverweg en Henri Dunantlaan. Deze beelden zijn vanaf nu niet meer publiek toegankelijk. © Bas Klaassen

Deventer verkeerscamera’s alsnog op zwart voor publiek

De beelden van zeven Deventer verkeerscamera’s zijn per direct niet meer te bekijken voor het grote publiek. Dat is het gevolg van de discussie die met name GroenLinks aanzwengelde over de privacy rond die camera’s, die tot voor kort voor iedereen te bekijken en te besturen waren. 

  1. Politieagent Henk de Man is de negatieve beeldvorming beu: ‘Wij zijn juist heel empathisch’
    PREMIUM

    Politie­agent Henk de Man is de negatieve beeldvor­ming beu: ‘Wij zijn juist heel empathisch’

    Zijn bericht op Facebook bracht een storm aan reacties teweeg. Politieman Henk de Man (61) - een bekende kop in Deventer en Salland - postte op zondag 28 juni een lang en persoonlijk relaas. Daarin windt hij zich op over de negatieve beeldvorming over de politie en zegt hij juist ongelooflijk trots te zijn op zijn werk. De Mans bericht leverde al ruim 10.000 - bijna louter positieve - reacties op. De geboren Zutphenaar wil zijn hartenkreet graag toelichten in een persoonlijk verhaal.