Eén van de twee bestaande windmolens langs de snelweg in Deventer, een stuk kleiner dan waar in de huidige nieuwe ambities sprake van is.
Volledig scherm
PREMIUM
Eén van de twee bestaande windmolens langs de snelweg in Deventer, een stuk kleiner dan waar in de huidige nieuwe ambities sprake van is. © archief

Deventer windmolens straks inzet verkiezingen, eerste ‘slag’ is voor tegenstanders

De vraag of Deventer meer windmolens moet plaatsen en waar die dan komen, zal een grote rol spelen bij de gemeenteraadsverkiezingen. Dat verwachten gemeenteraadsleden, maar ook inwoners op Colmschate en omgeving, die tegen windturbines in twee gebieden in die omgeving zijn. De politiek ging woensdag voor die plannen liggen, tegenstanders juichen nog niet. ,,Prima, laat heel Deventer in maart maar z’n mening over windmolens geven.”

0 reacties

  1. Paul (62) uit Deventer kapot van verdriet na vergiftiging van zijn jonge kat: ‘Het is verschrikkelijk’
    PREMIUM
    VIDEO

    Paul (62) uit Deventer kapot van verdriet na vergifti­ging van zijn jonge kat: ‘Het is verschrik­ke­lijk’

    Dolgelukkig was Paul Ludwig (62) toen hij een jaar geleden de kitten Laika kreeg van zijn dochters. ,,De leukste kat ooit, echt een pittige beestje”, vertelt hij vreugdevol. Totdat een week geleden zijn ergste nachtmerrie werkelijkheid werd. Laika kwam thuis en was veranderd van een opgewekte kat, naar een afzijdig, stil beestje. Waarschijnlijk vergiftigd met rattengif, blijkt nu. ,,Het is verschrikkelijk. Als ik erover nadenk springen de tranen in mijn ogen.”