Volledig scherm
PREMIUM
© FOTO HISSINK

Deventer Ziekenhuis kan aantal patiënten nauwelijks aan: opnamestop dreigt

Het Deventer Ziekenhuis dreigt vol te raken. Sinds het begin van de zomer blijft de stroom aan patiënten toenemen. Veel patiënten hebben bovendien intensieve zorg nodig. Dit alles leidt tot ‘een niet houdbare druk op de werkvloer’. Als de situatie aanhoudt, volgt mogelijk een opnamestop.

Dat blijkt uit een interne mededeling die deze week aan ziekenhuispersoneel is verstuurd. Vanwege de huidige capaciteitsproblemen heeft de raad van bestuur overleg gevoegd met de medische staf over het treffen van extra maatregelen, nadat eerder genomen stappen niet afdoende zouden zijn gebleken.

  1. De laatste 48 uur carnaval voor C.V. Laat Maar Lopen door de ogen van Anouk
    PREMIUM

    De laatste 48 uur carnaval voor C.V. Laat Maar Lopen door de ogen van Anouk

    Iedereen beleeft carnaval anders, maar vaak gaat het gepaard met een hoop verschillende outfits, carnavalswagens, Hollandse kroegmuziek en flink wat bier. We volgen Anouk van der Linde (29) uit Twello, lid van Carnavalsvereniging Laat Maar Lopen. Een damesloopgroep die aan de optocht van Klarenbeek en Wilp-Achterhoek meedoet. Maar wel voor de laatste keer. ,,Iedereen heeft toekomstplannen, dus we doen het nog één jaar helemaal goed en daarna is het klaar.”