Volledig scherm
PREMIUM
Zo gaat het megadistributiecentrum langs de A1 eruit zien. © Aldi

Distributiecentrum Aldi in Groenlo verdwijnt

DEVENTER/GROENLO - 42.000 vierkante meter groot en werkgelegenheid voor 350 medewerkers. Daar mikt supermarktketen Aldi op bij de bouw van een nieuw, groot distributiecentrum langs de A1 in Deventer. Door de komst van dit nieuwe distributiecentrum verdwijnt het huidige distributiecentrum van de supermarktketen in Groenlo.

Aldi bevestigde vanochtend de komst naar Deventer. De Stentor berichtte vorige maand al over de bouw van een groot distributiecentrum van Aldi in Deventer, alhoewel de keten dat nieuws zelf toen ontkende.

 1. Nieuwe stadsbeiaardier Bauke wil vanuit zijn Lebuinus de stad bespelen
  PREMIUM
  video

  Nieuwe stadsbei­aar­dier Bauke wil vanuit zijn Lebuinus de stad bespelen

  Hoog boven de binnenstad van Deventer slaat de nieuwe stadsbeiaardier Bauke Reitsma (43) op zijn klavier. 'My Way’ rolt vanuit de klokken van het carillon op deze vrijdagmiddag over de straten van de stad. Met zijn muziek deint Reitsma mee op de actualiteit. Van Bach en Halleluja van Cohen tot La Boheme van Aznavour. Sinds deze maand is Reitsma de vaste bespeler van de carillons van Bathmen en Deventer.
 2. Liefde voor molen en hout bracht Bolwerksmolenaar Ber naar Deventer
  PREMIUM
  video

  Liefde voor molen en hout bracht Bolwerksmo­le­naar Ber naar Deventer

  Ber Fort loopt deze donderdagmiddag rond in wat nu nog zijn molen is. Nog twee dagen: gelukkig is het een schrikkeljaar dus heeft hij een dag extra, grapt hij opgelucht. En de molen blijft in de familie. Zijn schoonzoon Rob Schutte neemt de molen over. Bert Fort blijft vrijwilliger op de Bolwerksmolen. ,,Ik zal moeten leren een stapje terug te doen", zegt hij toch met nog enige vertwijfeling. Want molenaar zijn, dat is zijn passie.