In Deventer wordt druk gezocht naar de man die maandagavond een overval pleegde op het Kruidvat-filiaal aan het Boreelplein.
Volledig scherm
In Deventer wordt druk gezocht naar de man die maandagavond een overval pleegde op het Kruidvat-filiaal aan het Boreelplein. © News United/ Rens Hulman

Drogisterij in Deventer overvallen, politie speurt naar gevluchte dader

UpdateEen drogisterij aan het Boreelplein in Deventer is maandagavond overvallen. De gewapende dader bedreigde het personeel en troggelde zo geld af. Na zijn actie sloeg de overvaller op de vlucht en lijkt inmiddels spoorloos. 

 1. Forse rekeningen van de overheid voor verdachten van hennepkwekerij Deventer
  PREMIUM

  Forse rekeningen van de overheid voor verdachten van hennepkwe­ke­rij Deventer

  Tegen twee verdachten van een in 2018 opgerolde hennepkwekerij aan de Hendrick Goltziusstraat in Deventer zijn werkstraffen van 240 en 180 uur geëist, met nog een paar maanden gevangenisstraf voorwaardelijk. Maar de meeste pijn zit misschien nog in de ontnemingsvordering, het incasseren van de veronderstelde misdaadwinst. Canan K. (44) zou 107.000 euro moeten betalen aan de overheid, medeverdachte Adem Y. ruim 82.000 euro.
 2. Is verkeerschaos veilig of bloedlink? Bewoners Rielerweg en gemeente Deventer denken er compleet anders over
  PREMIUM

  Is verkeers­cha­os veilig of bloedlink? Bewoners Rielerweg en gemeente Deventer denken er compleet anders over

  Bewoners van de Rielerweg zien het autoverkeer dolgraag nog maar één kant op rijden in hun straat, om zo iets te doen aan de verkeerssituatie in ‘de gevaarlijkse fietsstraat van Nederland’. Maar de gemeente Deventer is niet van plan om grote verkeersingrepen te doen in de winkelstraat achter het station. ,,De meest chaotische verkeerssituaties zijn vaak niet de gevaarlijkste.’’