De brandstoftank van de grotere vrachtwagen raakte beschadigd. Voor de duidelijkheid: de beschonken bestuurder zat niet in deze truck, maar in een andere, kleinere truck die tegen de brandstoftank van deze vrachtwagen aanreed.
Volledig scherm
De brandstoftank van de grotere vrachtwagen raakte beschadigd. Voor de duidelijkheid: de beschonken bestuurder zat niet in deze truck, maar in een andere, kleinere truck die tegen de brandstoftank van deze vrachtwagen aanreed. © Jan Willem Kleinhorstman / NesUnited

Dronken trucker (54) na aanrijding op A1 bij Deventer in alle vroegte door politie uit zijn cabine geplukt

UpdateEen aanrijding tussen twee vrachtwagens op de A1 van Apeldoorn richting Hengelo ter hoogte van Deventer, heeft ervoor gezorgd dat er vanmorgen om 07.00 uur twee rijstroken dicht moesten. Een van de bestuurders is in beschonken toestand door de politie uit zijn cabine geplukt.

0 reacties

  1. Geen Deventer Boekenmarkt, maar dit zijn de alternatieven om toch met je neus in de boeken te duiken
    PREMIUM

    Geen Deventer Boeken­markt, maar dit zijn de alternatie­ven om toch met je neus in de boeken te duiken

    Het Woordwaarde Festival en een mini-bieb-fietsroute moeten er aankomende week voor zorgen dat de Deventer Boekenmarkt dit jaar toch nog een beetje in de schijnwerpers staat. Door de aangescherpte coronamaatregelen was het al bekend dat de grootste boekenmarkt van Europa ook dit jaar niet plaats kon vinden. Op tientallen locaties door de hele stad worden toch activiteiten gehouden.