Van links naar rechts: Ben Wewer, Jan Muthing en Anton Brack. Als het even kan, komen de heren drie keer per week een bakkie doen in het Meester Geertshuis in de Assenstraat.
Volledig scherm
PREMIUM
Van links naar rechts: Ben Wewer, Jan Muthing en Anton Brack. Als het even kan, komen de heren drie keer per week een bakkie doen in het Meester Geertshuis in de Assenstraat. © Ronald Hissink

Eén deur in Deventer staat al de hele coronacrisis open: ‘Als dit dicht zou zijn, zou ik alles kwijt zijn’

Het land is in lockdown. Ook in Deventer zitten de deuren van winkels op slot. Hier en daar is iets af te halen via een luik of een deur die even op een kiertje kan. Maar één deur in de stad heeft tijdens de volledige coronacrisis wagenwijd open gestaan. Figuurlijk dan. Het is de deur van het Meester Geertshuis in de Assenstraat. En dat is hard nodig, want (geld)zorgen nemen toe.

0 reacties

  1. Je zoons opvoeden tot fatsoenlijke mannen: elf tips van professionals

    Je zoons opvoeden tot fatsoenlij­ke mannen: elf tips van professio­nals

    Na de Boos-aflevering over seksueel grensoverschrijdend gedrag bij talentenjacht The Voice zong het eensgezind rond op sociale media: Protect your daughters. Educate your sons. Daar ligt een schone taak voor ouders, verzorgers en docenten, maar hoe kunnen we ermee aan de slag? Rutgers-programmamanager Willy van Berlo en orthopedagoog Bryan van Dansik geven tips over hoe we jongens (en meisjes) al vroeg kunnen voorlichten.