De Rielerweg is een fietsstraat, maar fietsers mijden de winkelstraat achter het station in Deventer liever, stelt de Fietsersbond.
Volledig scherm
PREMIUM
De Rielerweg is een fietsstraat, maar fietsers mijden de winkelstraat achter het station in Deventer liever, stelt de Fietsersbond. © Ronald Hissink

Eenrichtingsverkeer in Deventer Rielerweg van de baan? ‘Alle opties liggen nog open’

Het is nog maar de vraag of de Rielerweg in Deventer eenrichtingsweg wordt. Buurtbewoners en de fietsersbond schrokken van de uitspraak van de gemeente dat het instellen van eenrichtingsverkeer in de Deventer winkelstraat ‘niet voor de hand ligt’. Volgens wijkmanager Daniëlle Rada liggen alle opties nog open.

  1. Mini-opslagbedrijven uitkomst bij ruimtegebrek; in Deventer opent Spacewinner haar derde locatie
    PREMIUM

    Mi­ni-opslagbe­drij­ven uitkomst bij ruimtege­brek; in Deventer opent Spacewin­ner haar derde locatie

    Statisch en saai. Zo zien ze er vaak uit, de gebouwen voor mini-opslagverhuur. Maar eenmaal binnen tref je schatkamers vol emotionele waarde, praktische oplossingen en levensverhalen. Joost Klein Snuverink en Lucas de Boer weten er alles van. Naast filialen in Zwolle en Enschede heeft Klein Snuverink vorige week een derde locatie van Spacewinner geopend in zijn eigen woonplaats Deventer. ,,Het fenomeen ‘ontspullen’ kennen we in Nederland niet’’, zegt de eigenaar van het ruimteverhuurbedrijf.