Een bewakingscamera bij restaurant De Zomertuin in Deventer heeft een deel van de verrichtingen van de graffitispuiters vastgelegd. Een van de verdachten steekt zijn middelvinder op naar de camera en spuit dan verf op de lens.
Volledig scherm
PREMIUM
Een bewakingscamera bij restaurant De Zomertuin in Deventer heeft een deel van de verrichtingen van de graffitispuiters vastgelegd. Een van de verdachten steekt zijn middelvinder op naar de camera en spuit dan verf op de lens. © Politie

Eigenaar Deventer restaurant na bekladding met ‘Tree killer’: ‘Als iemand deze boom mist, dan ben ik het’

Met het betalen van een strafbeschikking van 500 euro dacht Kevin Hu dat de kwestie rondom de illegale bomenkap bij zijn restaurant in Deventer was afgesloten. Maar kennelijk was niet iedereen het daarmee eens. Onverlaten hebben met graffiti zijn restaurant beklad. Op zijn raam stond onder andere: ‘Tree killer’.

0 reacties

  1. Je zoons opvoeden tot fatsoenlijke mannen: elf tips van professionals

    Je zoons opvoeden tot fatsoenlij­ke mannen: elf tips van professio­nals

    Na de Boos-aflevering over seksueel grensoverschrijdend gedrag bij talentenjacht The Voice zong het eensgezind rond op sociale media: Protect your daughters. Educate your sons. Daar ligt een schone taak voor ouders, verzorgers en docenten, maar hoe kunnen we ermee aan de slag? Rutgers-programmamanager Willy van Berlo en orthopedagoog Bryan van Dansik geven tips over hoe we jongens (en meisjes) al vroeg kunnen voorlichten.