Eigenaar gesloten parkeergarage vraagt tijdelijke parkeerplekken op marktterrein Beestenmarkt

videoDe garage op de Beestenmarkt in Deventer is afgesloten voor alle auto’s. Een betonnen ‘oplegnok’, net naast de oprit naar het tweede parkeerdek, vertoont een scheur. Maar sprake van instortingsgevaar is er niet, benadrukt vastgoeddirecteur Henri Grevers van eigenaar Annexum.

,,We bekijken nu aan de hand van de bouwtekeningen of er sprake is van een constructiefout of iets anders’’, zegt Grevers. Hangende het onderzoek heeft de beheerder van Annexum al wel bij de gemeente geïnformeerd wat de mogelijkheden zijn om extra parkeerplaatsen op de Beestenmarkt toe te staan. 

  1. Sophie (18) uit Deventer zat op ‘magisch’ privé-eiland waar nu 23.000 mensen willen werken
    PREMIUM

    Sophie (18) uit Deventer zat op ‘magisch’ pri­vé-ei­land waar nu 23.000 mensen willen werken

    ’s Ochtends wakker worden op je eigen eiland met een prachtig uitzicht over groene velden en de ruige Atlantische Oceaan. Dat droombeeld veroorzaakte afgelopen week een storm aan sollicitaties bij de eigenaren van het eiland Great Blasket. Ruim 23.000 mensen willen het idyllische stukje Ierland wel beheren. Niet zo gek, vindt Sophie van Meeteren (18) uit Deventer. Ze werkte afgelopen zomer op het eiland en is lyrisch: ,,Je doet echt een stap terug in de tijd.’’