Horecaplein De Brink in Deventer. Jongeren kunnen er door coronamaatregelen voorlopig nog niet naar feestcafé De Tijd. Uitbater Martijn Gerritsen heeft noodgedwongen negen personeelsleden ontslagen.
Volledig scherm
PREMIUM
Horecaplein De Brink in Deventer. Jongeren kunnen er door coronamaatregelen voorlopig nog niet naar feestcafé De Tijd. Uitbater Martijn Gerritsen heeft noodgedwongen negen personeelsleden ontslagen. © Archieffoto Ronald Hissink

Feestcafé De Tijd in Deventer door corona in zwaar weer, barmannen en ander personeel ontslagen

Dansende, drinkende en flirtende jongeren. Voor de coronacrisis was feestcafé De Tijd een kroeg waar jongeren in het weekend een half uur in de wachtrij konden staan om binnen te komen. De coronamaatregelen zorgen ervoor dat het feestcafé op De Brink in Deventer de deuren nog steeds gesloten heeft. Uitbater Martijn Gerretsen zag geen andere optie dan zijn personeel te ontslaan.

  1. 
Ongemak over donorconceptie van je kind? ‘Leg uit dat iedereen erbij hoort, ook de donor’

    Ongemak over donorcon­cep­tie van je kind? ‘Leg uit dat iedereen erbij hoort, ook de donor’

    Ouders die een kind krijgen met hulp van een spermadonor kampen met psychosociale problemen wanneer zij onvoldoende steun en begeleiding krijgen als het kind er eenmaal is. Dit blijkt uit nieuw onderzoek van het Amsterdam UMC. Heterostellen, lesbische stellen en alleenstaande moeders lopen in de opvoeding regelmatig tegen dingen aan waarbij ze professionele hulp en contact met lotgenoten missen.