Een fietser raakte gewond bij het ongeluk
Volledig scherm
Een fietser raakte gewond bij het ongeluk © Rens Hulman

Fietser gewond bij aanrijding in buurtschap Oude Molen

Bij een aanrijding bij het buurtschap Oude Molen is een fietser gewond geraakt. De oudere vrouw werd geschept door een auto toen ze op de rotonde reed. 

De vrouw moest met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht worden. Vermoedelijk ontstond het ongeval doordat een automobilist, komend vanuit de richting Bathmen, de fietser over het hoofd zag. 

Nieuwe rotonde

Het ongeluk gebeurde op de nieuwe rotonde op de Holterweg. Deze rotonde werd een half jaar geleden aangelegd vanwege de vele ongevallen die hier gebeurden.

De rotonde is deels afgesloten en verkeer wordt door verkeersregelaars langs het ongeval geleid. De Oude Molenweg is afgesloten. 

  1. Chirurg Eric Hans Eddes uit Deventer schrijft boek Beter Dokteren: ‘Een kijkje hoe de zorg er in de toekomst uit zou moeten zien’
    PREMIUM

    Chirurg Eric Hans Eddes uit Deventer schrijft boek Beter Dokteren: ‘Een kijkje hoe de zorg er in de toekomst uit zou moeten zien’

    Goede gezondheidszorg is letterlijk en figuurlijk een kostbaar goed. Om het betaalbaar te houden, maar ook steeds verder te optimaliseren is het bijhouden en analyseren van resultaten cruciaal, zo blijkt ook tegenwoordig in tijden van corona. Tien jaar na het invoeren van deze aanpak is er een boek verschenen: Beter Dokteren. Chirurg Eric Hans Eddes van het Deventer Ziekenhuis is één van de vier auteurs.