In een permanent bewoond zomerhuisje aan de Reebokkenweg in Holten is een brand ontstaan
Volledig scherm
In een permanent bewoond zomerhuisje aan de Reebokkenweg in Holten is een brand ontstaan © Jan Willem Kleinhorstman

Fikse brand maakt zomerhuisje in Holten onbewoonbaar

In een permanent bewoond zomerhuisje onderaan de Sallandse Heuvelrug in Holten is vanmiddag een brand ontstaan. De brand op de Reebokkenweg is rond 14.00 uur ontdekt. 

 1. ’s Ochtends om tien uur al een kan bier op het terras in Deventer: ‘Ik was gelijk begonnen met een shotje’
  PREMIUM
  video update

  ’s Ochtends om tien uur al een kan bier op het terras in Deventer: ‘Ik was gelijk begonnen met een shotje’

  De eerste kan bier staat om kwart over tien al op tafel op het terras van café Persee op de Brink in Deventer. Vrienden Leon Dekker (23), Daan de Rijk (20) en Yason van der Vegt (19) proosten enthousiast. ,,Ik was vanochtend al gelijk begonnen met een shotje’’, lacht Leon. Dat het terras om 12 uur alweer dicht gaat, is geen domper. ,,Het is áctie, daar doen wij graag aan mee.’’
 2. Je zoons opvoeden tot fatsoenlijke mannen: elf tips van professionals

  Je zoons opvoeden tot fatsoenlij­ke mannen: elf tips van professio­nals

  Na de Boos-aflevering over seksueel grensoverschrijdend gedrag bij talentenjacht The Voice zong het eensgezind rond op sociale media: Protect your daughters. Educate your sons. Daar ligt een schone taak voor ouders, verzorgers en docenten, maar hoe kunnen we ermee aan de slag? Rutgers-programmamanager Willy van Berlo en orthopedagoog Bryan van Dansik geven tips over hoe we jongens (en meisjes) al vroeg kunnen voorlichten.
 3. Sterk GA Eagles doorbreekt negatieve spiraal met knappe bekerzege op Heerenveen
  wedstrijdverslag

  Sterk GA Eagles doorbreekt negatieve spiraal met knappe bekerzege op Heerenveen

  Na een grauw najaar en een mistig begin van de winter prikt de sportieve zon dan eindelijk weer door de wolken voor Go Ahead Eagles. De ploeg die al bijna twee maanden vooral worstelde met zichzelf, hervond in het bekertreffen met Heerenveen het geloof in eigen kunnen. De terugkeer naar een vertrouwd spelsysteem wierp vruchten af en dankzij een treffer van Inigo Cordoba werden de Friezen toch wel verrassend met 0-1 uit het bekertoernooi gewipt.