Lege zalen in tijden van corona voor de Deventer Schouwburg, terwijl de financiële situatie aanhoudend zorgelijk blijft.
Volledig scherm
PREMIUM
Lege zalen in tijden van corona voor de Deventer Schouwburg, terwijl de financiële situatie aanhoudend zorgelijk blijft. © FOTO HISSINK/archief

Financiën Deventer Schouwburg blijven zorgelijk: tonnen aan coronasteun moeten terug

Opnieuw financiële tegenwind bij de Deventer Schouwburg. Het theater hangt terugbetaling van een half miljoen euro aan coronasteungelden boven het hoofd. Volgens de schouwburg is die claim onterecht. Er loopt een bezwaarprocedure. Wat zijn de gevolgen, ook voor de programmering en bezoekers? ,,Meerdere culturele instellingen in het land maken bezwaar.”

  1. GA Eagles-fan Mark huilt tranen van geluk door handtekeningen voltallige Feyenoord-selectie
    PREMIUM

    GA Eag­les-fan Mark huilt tranen van geluk door handteke­nin­gen voltallige Feyenoord-selectie

    Mark Tiemens uit Deventer is zelden zo geëmotioneerd geweest als afgelopen woensdag op de tribune bij Go Ahead Eagles. Mark is fervent Go Ahead Eagles-supporter, maar juicht óók voor Feyenoord. Het zorgt voor een dilemma wanneer beide ploegen tegen elkaar spelen, zoals woensdag het geval was. Tribunevriend Sander de Vries vond dat het tijd was om Mark voor deze gelegenheid eens te verrassen.