Jay Idzes en GA Eagles pakten net als eerder dit seizoen in Amsterdam een punt tegen Ajax. Toen werd het 1-1, nu bleef het bij 0-0.
Volledig scherm
Jay Idzes en GA Eagles pakten net als eerder dit seizoen in Amsterdam een punt tegen Ajax. Toen werd het 1-1, nu bleef het bij 0-0. © Pro Shots / Erik Pasman
Go Ahead Eagles GAE
0
EINDE
0
Ajax AJA

GA Eagles houdt Ajax voor de zoveelste keer in bedwang, en dat is logisch

wedstrijdverslagHet begint onderhand te wennen: Go Ahead Eagles dat weer eens een punt pakt tegen Ajax. De laatste drie ontmoetingen werden de Amsterdammers al gefrusteerd en het was deze zondagmiddag in Deventer niet anders. GA Eagles kreeg bovendien loon naar werken. Niemand in de ploeg van Rene Hake verzaakte en de 0-0 was daarvoor een terechte beloning. Wijlen Johan Cruyff zou het logisch hebben gevonden.

  1. Dermatoloog over huidkanker: ‘Huidkleurig bultje dat snel groeit? Dan meteen naar de dokter’
    PREMIUM
    Met video's

    Dermato­loog over huidkanker: ‘Huidkleu­rig bultje dat snel groeit? Dan meteen naar de dokter’

    Lekker buiten zijn in het zonnetje, dat doen we maar al te graag in deze tijd van het jaar. Maar blootstelling aan te veel uv-straling in zonlicht kan leiden tot huidkanker, de meest voorkomende kankersoort in Nederland. Een op de vijf Nederlanders krijgt ermee te maken, weet Patrick Kemperman, dermatoloog bij Amsterdam UMC en het Dijklander ziekenhuis in Purmerend. Hij vertelt over de drie vormen van huidkanker en wat je kan doen om ze te voorkomen.