De bekende skyline van Deventer met als inzet: GA Eagles viert de promotie.
Volledig scherm
PREMIUM
De bekende skyline van Deventer met als inzet: GA Eagles viert de promotie. © In de buurt

GA Eagles naar de eredivisie: ‘Onbetaalbare promotie voor Deventer én heel Overijssel’

Met de promotie van GA Eagles spelen alle vier Overijsselse voetbalclubs op het hoogste niveau.  Dat geeft een boost aan héél Overijssel, menen betrokkenen. Met de IJsselderby tegen PEC Zwolle als uithangbord voor beide Hanzesteden. ,,Hier kan geen citymarketing tegenop.” 

 1. Studenten in Deventer zijn klaar met slechte service verhuurder: 'Bij mij is de grens bereikt’
  PREMIUM

  Studenten in Deventer zijn klaar met slechte service verhuurder: 'Bij mij is de grens bereikt’

  Muren die afbrokkelen, een intercom die het twee maanden niet doet en niet gerepareerd wordt, en een energierekening waarop 40 euro aan extra administratiekosten wordt gerekend. Jongeren die in Deventer bij studentenhuisvester DUWO een kamer huren, klagen over de in hun ogen slechte service van de verhuurder. ,,De meeste studenten laten het waaien, maar bij mij is de grens bereikt.”
 2. Eeuwoude dochter van cabaretlegende wordt in Deventer verrast met nummer van haar vader: ‘Als je positief blijft, word je 101'
  PREMIUM
  VIDEO

  Eeuwoude dochter van cabaretle­gen­de wordt in Deventer verrast met nummer van haar vader: ‘Als je positief blijft, word je 101'

  Mens, durf te lééééven. De inwoners van woonzorglocatie Huize Salland in Deventer kunnen meegenieten als troubadour Rop Romers het bekende nummer van Jean-Louis Pisuisse uit 1917 ten gehore brengt. In het bijzonder één bewoner geniet volop: de 101-jarige Jenny van der Linden-Gilliams-Pisuisse. Jean-Louis Pisuisse is namelijk zowel de vader van de Nederlandse kleinkunst, als haar eigen vader. Schrijfster Steffie van den Oord sprak voor haar boek ‘Nieuwe eeuwelingen’ uitvoerig met Van der Linden over haar bijzondere leven.