Go Ahead Eagles-trainer René Hake is niet tevreden over de wedstrijd tegen AZ: ,,We waren te passief bij het druk zetten, hadden ons meer moeten laten gelden in de duels."
Volledig scherm
PREMIUM
Go Ahead Eagles-trainer René Hake is niet tevreden over de wedstrijd tegen AZ: ,,We waren te passief bij het druk zetten, hadden ons meer moeten laten gelden in de duels." © Pro Shots / Erik Pasman

GA Eagles-trainer René Hake: ‘Zorgen dat PSV-storm geen orkaan wordt’

De ene topclub is nog niet op bezoek geweest of de ander opent de poorten van het stadion al voor een ‘warme’ ontvangst. Na de 1-4 nederlaag tegen AZ van woensdag mag Go Ahead Eagles zaterdag (aftrap 16.30 uur) bij PSV proberen het beter te doen. ,,Gakpo en Madueke zijn weg, maar er is daar nog kwaliteit genoeg.”

  1. Deventer Borstelwinkel bestaat 125 jaar en is met vierde generatie aan het roer ‘back in business’
    PREMIUM

    Deventer Borstelwin­kel bestaat 125 jaar en is met vierde generatie aan het roer ‘back in business’

    Ruim tien jaar geleden was het nog maar de vraag of één van de bijzonderste winkeltjes in de binnenstad het zou redden. To Nijbroek, eigenaresse van de Deventer Borstelwinkel ‘De Kuiperij’, overleed in 2011 op 81-jarige leeftijd en haar kinderen, Mirjam en Dolf, hadden een druk leven. Een winkel ernaast bestieren zou een hele puzzel worden, maar Mirjam besloot de winkel toch voort te zetten. Nu, dik tien jaar later, floreert de handel.
    Deventer