Gewonde, fileleed en auto totaal vernield bij ernstige botsing op snelweg A1 bij Deventer

VIDEOVerkeer op de A1 tussen Bathmen en Deventer stond vanochtend in de file na een ernstig ongeluk. Een vrachtwagen en een personenwagen waren op elkaar gebotst vlakbij Deventer.

0 reacties

 1. Voor kerst meer duidelijkheid over nieuw poppodium Deventer Burgerweeshuis
  PREMIUM

  Voor kerst meer duidelijk­heid over nieuw poppodium Deventer Burgerwees­huis

  Er komt nog voor de jaarwisseling meer duidelijkheid over de haalbaarheid van een nieuw poppodium in Deventer. Een meerderheid van de gemeenteraad wil dat het Burgerweeshuis minder lang in onzekerheid zit over haar toekomst. De politiek wil bovendien dat het college van burgemeester en wethouders de ontwikkelmogelijkheden opnieuw vaststelt voor het Haveneiland, met ruimte voor bedrijvigheid, maar ook wonen, werkplekken en bijvoorbeeld een poppodium.
 2. Minivakantie werd nachtmerrie voor dit gezin uit Deventer: ‘Het ergst denkbare gebeurde’
  PREMIUM

  Minivakan­tie werd nachtmer­rie voor dit gezin uit Deventer: ‘Het ergst denkbare gebeurde’

  Een minivakantie in Limburg met twee bevriende stellen en hun kinderen mondde voor een Deventers gezin uit in een nachtmerrie. Kees Neven (38), Susanne (nu 37) hun drie kinderen Daniël (10), Micha (7) en Lydia (5) botsten tegen een Arriva-lijnbus. Het ongeluk haalde het landelijk nieuws. Tien mensen raakten gewond, onder wie Kees en Susanne zelf. Hij overleefde de klap niet. Anderhalf jaar later vertelt Susanne hoe het hen sindsdien verging.