Volledig scherm
Kantorencomplex De Spreng in Deventer © Google Maps

Groot kantorenpand in centrum Deventer te koop

Het centrum van Deventer kan één of meerdere nieuwe bedrijven tegemoet zien. Het gezamenlijke kantorencomplex aan De Verzetslaan en de Pikeursbaan staat te koop.

De twee kantoorpanden worden momenteel gebruikt als één kantoorpand, onder de naam De Spreng. Het pand aan de Verzetslaan is gebouwd in 1970 en is 5.500 vierkante meter groot. Het pand aan de Pikeursbaan is bijna duizend vierkante meter groot en dateert uit 1963. 

Bestemming

In het pand aan de Pikeursbaan is onder meer een atelier, kantoor en wonen toegestaan. Aan de Verzetslaan is alleen een kantoor toegestaan. Het Rijksvastgoedbedrijf heeft de panden in de verkoop.

  1. Activiste Caroline van der Plas uit Deventer betreurt misdragingen Groninger boeren

    Activiste Caroline van der Plas uit Deventer betreurt misdragin­gen Groninger boeren

    ,,Ik snap werkelijk niet wat de boeren, die zich in Groningen misdroegen, heeft bezield. Emoties snapt iedereen, maar wat jullie deden, kan gewoon niet. Jullie wangedrag straalt af op de hele sector. Domme actie.’’ Met die niet mis te verstane woorden reageert Caroline van der Plas via Twitter op actievoerende boeren die vanmiddag in Groningen de deur van het provinciehuis ramden, met eieren gooiden en afzettingen omver reden.