Volledig scherm
Een flinke brand woedde vanochtend in een monumentale schuur bij een boerderij in Almen. © GinoPress

Grote brand in houtopslag bij Almense boerderij

In een monumentale schuur bij een boerderij in Almen is vanochtend een grote brand uitgebroken. Niemand raakte gewond. De schuur aan de Binnenweg wordt gebruikt als houtopslag.

De brand werd kort na 04.00 uur gemeld.  De brandweer kwam met groot materieel ter plaatse maar besloot het vuur gecontroleerd uit te laten branden. Tijdens de brand stortten de muren van de schuur in. In de schuur lag  zo’n 100 kuub brandhout opgeslagen. De vlammenzee ging gepaard met flinke rookontwikkeling. 

Hoe de brand is ontstaan, is nog niet bekend. De brandweer verwacht nog  een groot deel van de dag bezig te zijn voor het nablussen van de brand.

 1. GA Eagles-fan Tristan (15) glipt klas uit om uit-kaart tegen RKC veilig te stellen
  PREMIUM
  video

  GA Eag­les-fan Tristan (15) glipt klas uit om uit-kaart tegen RKC veilig te stellen

  Tristan (15) glundert van oor tot oor. Natuurlijk was hij erbij woensdagavond, in de bijna-laatste minuut dat Go Ahead Eagles toch scoorde en won in Den Bosch. De playoffs in, dat is een droom waarvan Tristan hoopt dat hij pas wakker wordt als ‘Kowet’ twee keer gewonnen heeft. Er zitten nog twee wedstrijden tegen RKC Waalwijk tussen droom en werkelijkheid. De vlaggenzwaaier van Sfeerteam ADHD (Active DieHards Deventer) gaat er de komende nachten nog net niet wakker van liggen.
 2. Deventer hunkert naar de eredivisie: losse tickets GA Eagles voor play-offs binnen half uur uitverkocht
  poll & Video

  Deventer hunkert naar de eredivisie: losse tickets GA Eagles voor play-offs binnen half uur uitver­kocht

  Deventer hunkert naar de eredivisie. Binnen vijfentwintig minuten waren vanochtend de losse tickets voor finale van de play-offs tegen RKC uitverkocht. De grote toestroom van fans, zowel bij de fanstore als online, zorgde voor ronkende en vastlopende kaartverkoopsystemen. Seizoenkaarthouders kunnen hun kaarten nog tot morgen 12.00 reserveren. Daarna komen eventueel nog wat nieuwe losse tickets vrij.