Dolle vreugde bij de speelsters van Wijhe'92 als het kampioenschap een feit is. De handbalsters spelen komend seizoen in de eerste divisie.
Volledig scherm
PREMIUM
Dolle vreugde bij de speelsters van Wijhe'92 als het kampioenschap een feit is. De handbalsters spelen komend seizoen in de eerste divisie. © Gerard Vrakking

Handbalsters Wijhe’92 leggen beslag op historische titel

handbalHet was niet goed, het was niet fraai, wat Wijhe’92 in de kampioenswedstrijd tegen hekkensluiter Aalsmeer liet zien. De feestvreugde na het met 34-14 simpel gewonnen duel was er echter niet minder om. Na een stroef begin van de het seizoen won de formatie van coach Maurice Feringa vervolgens alle wedstrijden. De historische titel is een terechte prijs voor een vereniging die de organisatie op orde heeft.

 1. NK Beach Handball in zicht voor Voorwaarts: ‘Misschien moeten we onze doelstelling aanscherpen’
  PREMIUM
  beachhandbal

  NK Beach Handball in zicht voor Voorwaarts: ‘Misschien moeten we onze doelstel­ling aanscher­pen’

  Met een zilveren plak op het Nederlands Kampioenschap en deelname aan de EHF Champions Cup op het Portugese eiland Porto Santo beleefde Voorwaarts vorig jaar een fantastisch beachseizoen. Dit jaar hoopt de Twellose club met een jong en volledig nieuw beachteam opnieuw hoge ogen te gaan gooien. Punten pakken op het eigen kwalificatietoernooi komend weekeinde is daarbij cruciaal.
  Twello