Afgelopen januari waren op het terrein waar het XXL Distributiecentrum wordt gebouwd de eerste werkzaamheden al in volle gang. Op de voorgrond het tweede deel van het bedrijventerrein A1, dat nu ook in ontwikkeling is.
Volledig scherm
PREMIUM
Afgelopen januari waren op het terrein waar het XXL Distributiecentrum wordt gebouwd de eerste werkzaamheden al in volle gang. Op de voorgrond het tweede deel van het bedrijventerrein A1, dat nu ook in ontwikkeling is. © Ronald Hissink

Heien voor XXL distributiecentrum Aldi bij Deventer duurt langer dan voorzien

Het heien van de palen die nodig zijn voor het nieuwe XXL distributiecentrum van de Aldi op het A1 Bedrijvenpark van Deventer, duurt langer dan voorzien. Het werk vergt nog tot eind augustus. De uitloop van het werk heeft geen gevolgen voor de geplande oplevering aan het eind van dit jaar. Dat meldde Bedrijvenpark A1 op de eigen website. 

 1. 
Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsychiater geeft tips
  PREMIUM

  Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsy­chi­a­ter geeft tips

  Niemand start een gezin met het idee dat het zal uitdraaien op een scheiding. Ook Charlotte (31) had het niet makkelijk om het voltijdse moederschap los te laten. ,,Andere alleenstaande moeders zeiden dat het wel zou wennen, en ze hadden gelijk: ik heb mijn draai gevonden. Mao en Niloh zijn gelukkig, en met de kat erbij vormen wij een team van vier.” Ze legt uit hoe de regeling met haar partner verloopt, en ook kinderpsychiater Peter Adriaenssens geeft advies rond co-ouderschap.
 2. Krachtige mediacampagne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

  Krachtige mediacam­pag­ne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

  In de media en online zien we niet vaak realistische beelden van pas bevallen vrouwen, vindt het Australische menstruatieondergoedmerk Modibodi. Daarom lanceert het samen met stockbeeldenbedrijf Getty Images een campagne die het moederschap in al zijn facetten en echte lichamen van pas bevallen vrouwen wil tonen. Het merk nodigt ouders ook uit om op sociale media hun eigen foto’s te plaatsen met de hashtag #PostpartumUnfiltered.