Holtenaar Martin Kemper is eigenaar van Palazzo met kantoren in Duiven, Amerongen en Holten. In eigen dorp verhuist hij naar een statige villa.
Volledig scherm
PREMIUM
Holtenaar Martin Kemper is eigenaar van Palazzo met kantoren in Duiven, Amerongen en Holten. In eigen dorp verhuist hij naar een statige villa. © Ronald Hissink

Holtenaar Martin Kemper betrekt met zijn bedrijf Palazzo ‘mooiste pand in Holten’

De statige villa uit 1882 in Holten is weer bemand. Martin Kemper (54) heeft zijn kans gegrepen en het monumentale pand aan de Dorpsstraat gekocht om zich er te vestigen met zijn bedrijf Palazzo. Het bureau in architectuur, engineering en bouwkunde zit met het nevenkantoor eindelijk op haar plek. En er is nog ruimte om te groeien.

  1. Astrid verloor in drie maanden tijd haar blonde lokken door ziekte en doorbreekt taboe op Twitter

    Astrid verloor in drie maanden tijd haar blonde lokken door ziekte en doorbreekt taboe op Twitter

    Wanneer haar dochter in de auto naar de Ikea in tranen uitbarst, weet Astrid dat het menens is. ,,Mam, je hebt een hele kale plek!” Een paar dagen later krijgt ze de diagnose Alopecia Areata. Een auto-immuunziekte waar je haar van uitvalt. Na een jaar van radiostilte over de diagnose, spreekt Astrid zich voor het eerst uit op Twitter. ,,Als je een kaal iemand ziet, denk je al snel aan kanker. Dat is zeker niet altijd zo.”