Holtense Elly Stegink blijft positief ondanks de roddels en geruchten die in haar woonplaats rondgaan
Volledig scherm
PREMIUM
Holtense Elly Stegink blijft positief ondanks de roddels en geruchten die in haar woonplaats rondgaan © Elly Stegink

Holtenaren zijn roddels en geruchten over ‘coronareis’ naar Tirol helemaal zat: ‘We hebben zoveel onzin vernomen’

Niet ziek en toch in quarantaine. Hermien Kevelam en Stefan Koopman nemen het zekere voor het onzekere. Het stel maakte deel uit van een grote groep Holtenaren die twee weken geleden naar Oostenrijk afreisde en veel negativiteit over zich heen kreeg.

Verschijnselen van het coronavirus hebben ze beide niet. Ze voelen zich juist kiplekker. Maar om niet nog meer onrust in het dorp te veroorzaken blijven Hermien Kevelam en haar partner Stefan Koopman binnen.

Er gaan namelijk teveel geruchten rond over de groep van honderdveertig skiërs die op woensdag 11 maart afreisden naar Tirol. ,,Als je aan de ene kant van het dorp een kuchje laat, lig je aan de andere kant van het dorp al op de intensive care’’, vertelt Hermien. ,,We hebben zoveel onzin vernomen. Omdat alle deelnemers in de groepsapp zitten en we elkaar op de hoogte houden weten we zelf het beste hoe het ervoor staat.’’

  1. Deventer echtpaar mist repatriëringsvlucht vanuit Sydney: ‘Vanuit onze hotelkamer zagen we hét vliegtuig vertrekken’
    PREMIUM

    Deventer echtpaar mist repatrië­rings­vlucht vanuit Sydney: ‘Vanuit onze hotelkamer zagen we hét vliegtuig vertrekken’

    Door een vertraging van hun vlucht van Brisbane naar Sydney misten Jeltje van Essen (66) en Henk Muller (70) vandaag hun repatriëringsvlucht van Sydney naar Nederland. Het Deventer echtpaar werd onlangs nog wereldberoemd vanwege de koalawantjes die ze breiden na de verwoestende bosbranden in Australië. ,,Vanuit het raam van de hotelkamer zagen we het vliegtuig vertrekken.”