Barman Stacey was een geliefde barman. Zelfs in tijden van corona kwamen mensen om hem te gedenken. Men kon op alfabetische volgorde even naar binnen.
Volledig scherm
PREMIUM
Barman Stacey was een geliefde barman. Zelfs in tijden van corona kwamen mensen om hem te gedenken. Men kon op alfabetische volgorde even naar binnen. © FOTO HISSINK

Indrukwekkend lange rijen voor laatste groet aan jong gestorven barman Stacey van De Bisschop in Deventer

Stacey is niet meer. De geliefde barman van de Bisschop in Deventer overleed zaterdag op 28-jarige leeftijd. Veel te jong.  Speciaal voor hem was er vrijdagavond een condoleance in zijn favoriete kroeg. De rij bezoekers liep helemaal door tot op de Brink.

 1. Moeder en dochter uit Deventer brengen ode aan de kikkererwt met uniek kookboek: ‘Dit bestaat nog nergens op de wereld’
  PREMIUM
  Video

  Moeder en dochter uit Deventer brengen ode aan de kikkererwt met uniek kookboek: ‘Dit bestaat nog nergens op de wereld’

  Van kikkererwten kun je véél meer maken dan alleen falafel. Brownies en koekjes bijvoorbeeld, maar ook brood, soep en smeersels. Moeder Lucrees van Groningen (56) en dochter Marietje Bosma (22) uit Deventer zijn al jaren groot fan van de erwt en besloten hun kennis en kooktalent te delen met de rest van Nederland en België. Met als resultaat een unieke verzameling van recepten uit elk werelddeel, modern en klassiek, waarin de kikkererwt centraal staat.
 1. Na ontploffingen bij Feyenoord-cafés nu ook bij Ajax-café
  Play

  Na ontploffin­gen bij Feyenoord-cafés nu ook bij Ajax-café

 2. Samenvatting | Jong Ajax - De Graafschap
  Play
  PREMIUM
  VIDEO

  Samenvat­ting | Jong Ajax - De Graafschap

  7:13