Frank Koolman (rechts, met hoed) van haarstudio Koolman&Co in Twello. Klanten en vrienden van de kappersfamilie uit Twello zijn een crowdfunding begonnen. Ze willen geld ophalen om daarmee het familiebedrijf in nood te helpen.
Volledig scherm
PREMIUM
Frank Koolman (rechts, met hoed) van haarstudio Koolman&Co in Twello. Klanten en vrienden van de kappersfamilie uit Twello zijn een crowdfunding begonnen. Ze willen geld ophalen om daarmee het familiebedrijf in nood te helpen. © Ronald Hissink

Klanten zetten crowdfunding op voor kappersfamilie uit Twello: ‘Anders valt 240 jaar oud bedrijf om’

Ze twijfelden even, maar deden het toch: een crowdfunding opzetten voor de door corona noodlijdende kapperszaak in Twello waar ze zo graag komen. Een noodgreep. Dat geven Lieke Klaren en Sanne Bos ruiterlijk toe. ,,Vragen om geld is misschien niet zo sjiek. Maar een prachtig familiebedrijf zien afglijden richting faillissement, is dat al helemaal niet.”

0 reacties

 1. Deventer theaters balen van afblazen Kapsalon Theater: ‘Jammer, even slikken maar daarna ook weer doorgaan’
  PREMIUM

  Deventer theaters balen van afblazen Kapsalon Theater: ‘Jammer, even slikken maar daarna ook weer doorgaan’

  Toen directeur Rob van den Hove van de Deventer Schouwburg gisteren aan het einde van de middag gebeld werd door de burgemeester was het ,,jammer, even slikken, maar daarna ook weer doorgaan”. De boodschap was duidelijk: het Kapsalon Theater, een naar eigen zeggen ludieke corona-actie, mag niet doorgaan. In goed overleg met de gemeente besloot hij het evenement af te blazen.
 2. Je zoons opvoeden tot fatsoenlijke mannen: elf tips van professionals

  Je zoons opvoeden tot fatsoenlij­ke mannen: elf tips van professio­nals

  Na de Boos-aflevering over seksueel grensoverschrijdend gedrag bij talentenjacht The Voice zong het eensgezind rond op sociale media: Protect your daughters. Educate your sons. Daar ligt een schone taak voor ouders, verzorgers en docenten, maar hoe kunnen we ermee aan de slag? Rutgers-programmamanager Willy van Berlo en orthopedagoog Bryan van Dansik geven tips over hoe we jongens (en meisjes) al vroeg kunnen voorlichten.
 3. Adviseurs van de Deventer Corona Helpdesk wachten niet meer tot de telefoon gaat, maar kloppen nu zelf aan
  PREMIUM

  Adviseurs van de Deventer Corona Helpdesk wachten niet meer tot de telefoon gaat, maar kloppen nu zelf aan

  De maat is vol en de portemonnee is leeg, geldt voor veel ondernemers. Toen eind november de coronamaatregelen werden verlengd, begon de Deventer Corona Helpdesk een steunoffensief. De telefoon had roodgloeiend moeten staan, maar de telefoontjes bleven uit. Hulp vragen blijkt lastig, dus kloppen adviseurs nu bij ondernemers aan. ,,Soms is een kop koffie genoeg, soms komt de volledige administratie op tafel.’’