Martijn Ebbinge op de Klusbakfiets. Ebbinge typeert zichzelf als idealist. ,,Het gaat ons niet alleen om het geld verdienen, het gaat ons ook om de binding in een stad.”
Volledig scherm
Martijn Ebbinge op de Klusbakfiets. Ebbinge typeert zichzelf als idealist. ,,Het gaat ons niet alleen om het geld verdienen, het gaat ons ook om de binding in een stad.” © In De Buurt

Klusbakfiets ‘met hoog knuffelgehalte’ trekt nu ook Deventer in

De klusbakfietsen van ondernemer Martijn Ebbinge hebben volgens hem een heel hoog knuffelgehalte. Ook economisch zijn ze blijkbaar niet onaantrekkelijk; de zaak van de Zutphense ondernemer groeit als kool. Vanaf september vallen de (elektrische) bakfietsen ook in Deventer te zien. 

  1. De Hip heeft beet: in mega-Morrespand op Snipperling komt tijdelijk pop-up-podium
    PREMIUM
    VIDEO

    De Hip heeft beet: in me­ga-Morrespand op Snipper­ling komt tijdelijk pop-up-podium

    Het is de eigenaar van café-podium De Hip alsnog gelukt tijdelijk een pand te huren, zodat tijdens de coronacrisis tóch concerten en andere optredens mogelijk zijn, met flink wat publiek. De locatie: het al jaren leegstaande Morrespand op Runshopping Centre de Snipperling, een kolos van Ikea-achtige omvang. ,,Iedereen dacht dat het onmogelijk was, maar dan ga ik er juist helemaal voor.”