Volledig scherm
© De Stentor

Laatste aflevering podcast De Deventer moordzaak: Eeuwige twijfel

Na precies 20 jaar is er nog steeds twijfel wie de rijke weduwe Jacqueline Wittenberg op gruwelijke wijze heeft vermoord. Haar fiscalist Ernest Louwes zat jaren vast voor de moord. Maar is hij de moordenaar? Luister in 4 afleveringen naar het hele verhaal.  

De podcast De Deventer Moordzaak verschijnt in dit artikel en op iTunesGoogle podcasts of Spotify. Elke week verschijnt een nieuwe aflevering.  

Heb je alle afleveringen van podcast de Deventer Moordzaak beluisterd? Wat vind je er van? Welke rapportcijfer zou je de Deventer Moordzaak geven? Wat kan er beter? En smaakt het naar meer? Doe dan mee aan onze enquête. Vul de vragenlijst hier in. 

Deze podcast van de Stentor is gemaakt door Carin Smolders, Niek Verhoeven, Ivar Penris en Bas Klaassen. 

  1. Feest met winnende vrijwilligers in Deventer Schouwburg

    Feest met winnende vrijwilli­gers in Deventer Schouwburg

    Sportclub Deventer, Speeltuinvereniging de Driehoek, Soos de Kuiperij, De Ontmoeting Deventer en Gert van den Burg zijn er met de prijzen vandoor gegaan op de jaarlijkse vrijwilligersavond in de Deventer Schouwburg. Wethouder Rob de Geest reikte de vrijwilligersprijzen uit voor organisaties, stichtingen en verenigingen in de categorieën: Samenwerking versterkt, Buurtinitiatief, Kleurrijkste organisatie en Zorgzame samenleving. De Witte Blom (individuele vrijwilligersprijs) werd ook uitgereikt aan de vrijwilliger die een bijzondere prestatie heeft geleverd.