Rijschoolhouder Tjidsger Postma uit Deventer waarschuwt zijn leerlingen: 'Blijf thuis, zeg je rijles af. Ook bij lichte klachten'.
Volledig scherm
PREMIUM
Rijschoolhouder Tjidsger Postma uit Deventer waarschuwt zijn leerlingen: 'Blijf thuis, zeg je rijles af. Ook bij lichte klachten'. © Ronald Hissink

Leerling met corona stapt in bij Deventer rijschool, instructeur in quarantaine: ‘Zeg je rijles af, ook bij lichte klachten’

Vooropgesteld, hij is niet boos op een leerlinge die in één van zijn drie lesauto’s stapte terwijl ze -zonder dat ze het wist- corona blijkt te hebben. Maar rijschoolhouder Tjidsger Postma uit Deventer baalt wel dat opnieuw één van zijn instructeurs noodgedwongen thuis zit.

  1. Deventer dubt over tijden voor afsluiting veelbesproken Vogeleiland, kans op behoud vogels stijgt
    PREMIUM

    Deventer dubt over tijden voor afsluiting veelbespro­ken Vogelei­land, kans op behoud vogels stijgt

    Deventer is er nog niet uit vanaf welke uren het bekende en veelbesproken Vogeleiland tegenover het station in de avond- en nacht wordt afgesloten. Zeker is wel dat hekken in de strijd tegen vandalisme er - met lichte vertraging - er nog dit najaar staan. Ondertussen stijgt de kans dat de vogels niet verdwijnen en behouden blijven in de volières op het eiland. ,,We komen na jaren van gedoe eindelijk in rustiger vaarwater.”