Foto ter illustratie.
De verdachte zou om zich heen zijn gaan steken nadat hij drie keer was aangevallen, waarbij hij twee keer gestrekt ging.
Volledig scherm
PREMIUM
Foto ter illustratie. De verdachte zou om zich heen zijn gaan steken nadat hij drie keer was aangevallen, waarbij hij twee keer gestrekt ging. © Politie

Man die wordt verdacht van woest om zich heen steken bij ruzie in Deventer komt voorlopig vrij: ‘Maar hij mag geen alcohol gebruiken’

De vermoedelijke dader van een steekpartij aan de Kapjeswelle in Deventer, waarbij drie mannen gewond raakten, komt vrijdag op vrije voeten. Zijn advocaat had aangevoerd dat het psychische overmacht is geweest, nadat K. zelf drie keer is aangevallen door een groep. Twee van die keren ging hij knock-out. 

 1. Waarom het buitenbad in Amsterdam wel open is en het Borgelerbad in Deventer niet
  PREMIUM

  Waarom het buitenbad in Amsterdam wel open is en het Borgeler­bad in Deventer niet

  Het De Mirandabad in Amsterdam en het buitenzwembad bij wellnesscentrum De Kemenade in Dronten zijn de enige buitenzwembaden in Nederland die open zijn in deze coronatijd. Waarom is het Borgelerbad in Deventer, dat normaal juist het hele jaar open is, wel gesloten? ,,We hebben gekeken naar de mogelijkheden, maar je kunt deze baden niet met elkaar vergelijken”, zegt zwembadmanager Ron Bouwhuis.
 1. Zo verlaten ligt Twente er bij tijdens eerste avondklok
  Play

  Zo verlaten ligt Twente er bij tijdens eerste avondklok

 2. Vier keer brand in Enschede tijdens eerste avondklok
  Play

  Vier keer brand in Enschede tijdens eerste avondklok