Volledig scherm
Kenny B. © PR

Man van ‘Parijs’ treedt op in Deventer

Met zijn megahits Parijs en Als je gaat groeide Kenny B enkele jaren geleden heel snel uit tot een van de populairste Nederlandse artiesten. Op vrijdag 15 maart treedt hij samen met zijn band op in het Burgerweeshuis in Deventer.

Naast genoemde publieksfavorieten kunnen fans ook nieuw werk van de op 28 jarige leeftijd vanuit Suriname naar Nederland overgekomen Kenny B verwachten.  De drie recente singles Sranan Mi No GweOh Ja en Ik Ben Hier met Perle Lama zal de zanger ongetwijfeld in de setlijst opnemen.

Het optreden in het Burgerweeshuis begint om 20.30 uur. Tickets zijn à 19 euro te koop op de site van het Deventer poppodium.

https://burgerweeshuis.nl/

  1. Rechter wijst bezwaar af van islamitische basisschool De Zonnebloem in Deventer tegen nieuwe locatie

    Rechter wijst bezwaar af van islamiti­sche basis­school De Zonnebloem in Deventer tegen nieuwe locatie

    Het ziet ernaar uit dat islamitische basisschool De Zonnebloem in Deventer definitief verhuist naar het schoolgebouw aan het Andriessenplein in wijk De Vijfhoek. De rechter in Zwolle heeft het beroep dat het bestuur had ingesteld tegen het besluit van burgemeester en wethouders van Deventer ongegrond verklaard. De school vreest verlies van enkele tientallen leerlingen door de verhuizing.