Volledig scherm
Kenny B. © PR

Man van ‘Parijs’ treedt op in Deventer

Met zijn megahits Parijs en Als je gaat groeide Kenny B enkele jaren geleden heel snel uit tot een van de populairste Nederlandse artiesten. Op vrijdag 15 maart treedt hij samen met zijn band op in het Burgerweeshuis in Deventer.

Naast genoemde publieksfavorieten kunnen fans ook nieuw werk van de op 28 jarige leeftijd vanuit Suriname naar Nederland overgekomen Kenny B verwachten.  De drie recente singles Sranan Mi No GweOh Ja en Ik Ben Hier met Perle Lama zal de zanger ongetwijfeld in de setlijst opnemen.

Het optreden in het Burgerweeshuis begint om 20.30 uur. Tickets zijn à 19 euro te koop op de site van het Deventer poppodium.

https://burgerweeshuis.nl/

 1. Gemeenten, bedrijven en brancheorganisaties in rep en roer na PFOS-brief: 6 vragen over dit onverwoestbare stofje
  PREMIUM

  Gemeenten, bedrijven en brancheor­ga­ni­sa­ties in rep en roer na PFOS-brief: 6 vragen over dit onverwoest­ba­re stofje

  De telefoon van Aiko Hensums van Expertisecentrum PFAS staat roodgloeiend. Gemeenten, bedrijven en brancheorganisaties zitten met hun handen in het haar sinds er nieuwe eisen zijn aangekondigd voor grond. Wie grond wil verplaatsen moet het verplicht analyseren. Er mag per kilo grond slechts een microgram van het stofje PFOS zitten. Hensums is er sinds 2012 mee bezig en beantwoordt de meest prangende vragen.
 2. Het leven van Evelien en Koos Janssen uit Deventer staat ineens in het teken van ‘Batten’

  Het leven van Evelien en Koos Janssen uit Deventer staat ineens in het teken van ‘Batten’

  Voor ouders wier wereld begin juli even stil kwam te staan, zitten Koos en Evelien Janssen opvallend strijdbaar aan tafel. De meedogenloze ziekte van Batten (type CLN3) knalde zeven weken geleden plotsklaps hun leven in, maar niets doen is voor het ondernemerspaar geen optie. Er moet een middel komen dat deze verwoestende kinderziekte kan stabiliseren. Dat betekent dat er eerst veel aandacht nodig is om Batten op de medische radar te krijgen. En meer geld voor onderzoek. Dus komen ze in actie voor de stichting Beat Batten.