Kermisexploitant Freek Terpstra is dolgelukkig dat hij zijn attracties mag neerzetten op de megakermis op het terrein De Kuip in Colmschate.
Volledig scherm
PREMIUM
Kermisexploitant Freek Terpstra is dolgelukkig dat hij zijn attracties mag neerzetten op de megakermis op het terrein De Kuip in Colmschate. © Ronald Hissink

Megakermis in Colmschate: ‘We hebben na twee jaar niks eens goed uitgepakt’

Botsen in de botsauto’s, griezelen in het spookhuis of een rondje zwieren in de draaimolen. Op het terrein van De Kuip in Colmschate is na twee jaar de kermis neergestreken. Groter dan ooit en met heel blije kermisexploitanten. ,,We mogen weer!’’, zegt een dolgelukkige Freek Terpstra.

0 reacties

 1. Deventer ligt op pole position voor Nationaal Voetbalmuseum, ingrijpende verbouwing aan Brink stap verder
  PREMIUM
  update, Video

  Deventer ligt op pole position voor Nationaal Voetbalmu­se­um, ingrijpen­de verbouwing aan Brink stap verder

  Deventer ligt als het aan ontwikkelaar Arjen Lagerweij ligt op pole position voor het nieuwe Nationale Voetbalmuseum, dat dan moet komen in de voormalige bibliotheek aan de Brink. De eigenaar van de panden aan het plein gaat volgende week opnieuw om tafel met de initiatiefnemers, waaronder Matty Verkamman, grondlegger van het plan en voetbalhistoricus. Ondertussen werkt Lagerweij aan de ingrijpende verbouwing.
 1. Krachtige mediacampagne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

  Krachtige mediacam­pag­ne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

  In de media en online zien we niet vaak realistische beelden van pas bevallen vrouwen, vindt het Australische menstruatieondergoedmerk Modibodi. Daarom lanceert het samen met stockbeeldenbedrijf Getty Images een campagne die het moederschap in al zijn facetten en echte lichamen van pas bevallen vrouwen wil tonen. Het merk nodigt ouders ook uit om op sociale media hun eigen foto’s te plaatsen met de hashtag #PostpartumUnfiltered.
 2. Eindelijk nieuwbouw op Geertruiden: ‘aanwinst voor Deventer’, maar met kleine beurs vis je achter net
  PREMIUM

  Eindelijk nieuwbouw op Geertrui­den: ‘aanwinst voor Deventer’, maar met kleine beurs vis je achter net

  Een voor Deventer groot nieuwbouwproject, op het terrein van het vroegere Geertruidenziekenhuis, komt eindelijk op stoom. Nu een aantal aanbouwsels de laatste weken is gesloopt, is goed zichtbaar wat van het oorspronkelijke ziekenhuis behouden blijft. In dat gebouw en vleugels komen 81 appartementen. In totaal komen in het gebied 233 huizen en die moeten in de zomer van 2023 klaar zijn. Maar waarom komen er geen (huur)woningen voor de kleinere beurs?