Wie is de Mol? roept fans op om in vijf Nederlandse steden mee te doen aan het programma om de identiteit van de nieuwe kandidaten te achterhalen.
Volledig scherm
Wie is de Mol? roept fans op om in vijf Nederlandse steden mee te doen aan het programma om de identiteit van de nieuwe kandidaten te achterhalen. © AVROTROS

Molloten opgelet: Hier in Deventer kun je aanwijzingen vinden voor Wie is de Mol?

Met behulp van vijf coördinaten kunnen fans deze zaterdag vanaf 14.00 uur de namen van de nieuwe kandidaten van Wie is de Mol? ontdekken. Deventer is één van de steden waar een coördinaat naar verwijst. ,,Het is dé kans is voor alle Mol-fans om te ervaren hoe het is om uitgedaagd te worden door de makers van Wie is de Mol?

0 reacties

 1. Haarlemse Emma (29) en Olivier (30) én hun veertig waterbuffels wonen nu in Diepenveen: 'Even wennen'
  indebuurt.nl

  Haarlemse Emma (29) en Olivier (30) én hun veertig waterbuf­fels wonen nu in Diepenveen: 'Even wennen'

  Samen verlieten ze hun woonplaats Haarlem voor een boerderij in de uiterwaarden van Keizersrande tussen Deventer en Olst. Dat deden Emma Vlaanderen (29) en Olivier Schutzelaars (30) niet alleen. Ze namen hun dochter van anderhalf jaar oud mee, net als een hele rits trekkers, agrarische machines en veertig Aziatische waterbuffels. “In het voorjaar gaan ze de uiterwaarden begrazen.”
 2. ‘Mister spinning’ Nico Pluim gaf duizenden lessen in Laren: ‘Ik denk stiekem al aan de 5000ste les’
  PREMIUM

  ‘Mister spinning’ Nico Pluim gaf duizenden lessen in Laren: ‘Ik denk stiekem al aan de 5000ste les’

  Wie in Laren aan spinning denkt, denkt aan Nico Pluim. Hoe kan het ook anders. De 61-jarige docent gaf donderdagavond zijn 4000ste les bij Fitness Factory. Een prachtige mijlpaal, zo vindt hij zelf ook. Pluis gaat door zolang hij het leuk vindt, maar weet dat de hype voor spinning voorbij is. ,,Al trekt het gelukkig toch weer een beetje aan, nu corona achter ons ligt.”
 3. Moreel beroep werknemers Deventer Ziekenhuis op pensioenfonds: ‘Stop met fossiele investeringen’
  PREMIUM

  Moreel beroep werknemers Deventer Ziekenhuis op pensioen­fonds: ‘Stop met fossiele investerin­gen’

  Via een petitie met 366 handtekeningen, doen werknemers van het Deventer Ziekenhuis een moreel appel op hun Pensioenfonds Zorg en Welzijn (PFZW) te stoppen met investeringen in olie- en gasbedrijven, de fossiele industrie. Vandaag boden Hester Temmink, Anna van der Maas en Laurens Lentfert de petitie aan in Zeist. ,,Investeringen in fossiel staan haaks op zorg en welzijn.”